Eerste Koningsbal in Amsterdam en Den Haag

24 MAART 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Aankomende Koningsnacht wordt het eerste Koningsbal georganiseerd in Sofitel Legend the Grand Amsterdam en het Haagse Hotel des Indes. Op 26 april wordt in beide hotels een feest met grootse allure gegeven. Tijdens de royale feestavond wordt in Roaring Twenties stijl de verjaardag van de koning gevierd met speciale aandacht voor Stichting DON. Het Koningsbal is vrij toegankelijk voor publicerende pers.

Het Koningsbal bevat een scala aan live artiesten, dansers, theateracts en figuranten en doet daarmee aan als een theater uit de jaren twintig. Tijdens deze overweldigende beleving begeleidt swingende jazzmuziek de diverse shows. Dan zullen de DJ’s het overnemen en klinkt er trendy muziek met een vleugje jazz. Lakeien, rode lopers en gepaste welkomstdrankjes voorzien de gasten van een stijlvol onthaal in de jaren twintig. Het excentrieke feest gaat gepaard met een passende dresscode; black tie, maar wel met een koninklijk kleurtje.

Toplocaties
Sofitel Legend The Grand (Amsterdam) ligt aan de Amsterdamse grachten en heeft een rijke historie. De elegante Franse inrichting met vijf sterren creëert een luxueuze sfeer, die bij uitstek geschikt is voor het Koningsbal. Het traditionele Hotel Des Indes (Den Haag) is het meest legendarische hotel van Den Haag en heeft al vele beroemdheden mogen verwelkomen met haar weldadige grandeur. Kortom, beide hotels vormen een bijzonder decor voor het feestelijke spektakel.

Stichting Diabetes Onderzoek Nederland
Het Koningsbal zal tevens aandacht besteden aan Stichting Diabetes Onderzoek Nederland. Zo is de kaartverkoop inclusief een bijdrage aan Stichting DON en zal tijdens de feesten geld worden ingezameld met verschillende acties en prijzen.

Het Koningsbal is vrij toegankelijk voor publicerende pers. Graag aanmelden bij Wencke Fassbender.

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Koningsbal

Op 26 april vindt in het Haagse Hotel des Indes en Sofitel Legend The Grand Amsterdam het Koningsbal plaats. Tijdens de royale feestavond wordt in Roaring Twenties stijl de verjaardag van de koning gevierd met speciale aandacht voor stichting DON (Stichting Diabetes Onderzoek). Het Koningsbal is het eerste evenement van zijn naam en wordt georganiseerd door Joris Rijnders, Jeroen Kraaij en Ronald Steenhouwer.